Første tegninger fra arkitekt

Fasade på huset vårt
Fasade på huset vårt

Vi har nå fått de første tegningene fra arkitekten, så nå begynner planene for huset å ta form. Det blir sannsynligvis kun noen små justeringer på huset i forhold til de nåværende tegningene. Mottok tegningene i slutten forrige uke og bruker nok en liten uke på å bestemme oss for hvordan vi vil ha det.

Dere kan ta en titt på tegningene her. Jeg har passordbeskyttet filen da det står følgende tekst på de: «Tegningen må verken helt eller delvis kopieres eller benyttes uten avtale med rettighetshaver». Så for å åpne fila må du svare på følgende spørsmål. Hva heter vårt første barn? (kun fornavn med STORE BOKSTAVER). Linken til fila ligger her:

Første tegning fra arkitekt – PDF.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *