Publisert 2 kommentarer

YouVersion – bibel på mobilen

En i G12-gruppa(bibel og bønnegruppe) vår anbefalte meg YouVersion. Og det vil jeg anbefale videre. YouVersion er bibel på mobiltelefonen, og fungerer på de fleste nyere mobiltelefoner. Du får Norsk Bibel 88/07-oversettelse gratis til din mobiltelefon. For øyeblikket må du være tilkoblet internett for å lese bibelen, men det skal fikses i neste versjon.

I YouVersion kan du laste inn forskjellige bibelleseplaner. Finn den som passer deg best. YouVersion kan lastes ned til Iphone, Ipad, Blackberry, Andriod,  Symbian og via Java. Så benytt sjansen til å ha bibelen med deg i lommen overalt. Registrer deg på YouVersion.com og last ned applikasjonen til din mobil. For noen via markedsfunksjon på mobiltelefonen. Selv bruker jeg den på min HTC Desire.

2 kommentarer på “YouVersion – bibel på mobilen

  1. Hei. Fint nettsted du har, på flere måter! Vet du om det i YouVersion er mulig å få Bibelleseplan 2011/12, knyttet til kirkeåret med lesinger for hver morgen (ref Bibelselskapet/Verbum)?

    1. Takk for god tilbakemelding. Jeg tror ikke YouVersion har kirkeårets tekster, men de har mange andre bibelleseplaner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *