Publisert Legg igjen en kommentar

Husbygging?

Bilde av tomt - retning nord
Bilde av tomt - retning nord

Vi har nå en stund tenkt, planlagt og ikke minst ventet på søknad. For deg som ikke har fått det med deg så går vi med planer om å flyttet til Forsand og overta gården som mor og far har nå, og på grunn av vei/hus-situasjonen der ønsker vi å bygge hus.

Vi har allerede plukket ut hvor vi ønsker å bygge huset. Statusen nå er at vi sendte dispensasjonssøknad om å bygge det tredje huset på gården. Søknaden ble sendt i høst en gang, føler det tar evigheter, men vi var forberedt på at det tok lang tid siden fylke skulle uttale seg om saken. Nå har vi fått beskjed om at søknaden skal være ferdig behandlet om noen uker, så vi håper søknaden går i boks, slik at vi kan komme oss et hakk videre. Her kan dere se bilder av hvor vi håper å få bygge:

Tomt - retning øst
Tomt - retning øst
Bilde av tomt - retning vest
Bilde av tomt - retning vest
Bilde av tomt - retning nord
Bilde av tomt - retning nord
Utsikt fra tomt - retning vest
Utsikt fra tomt - retning vest

Se StreetView fra Rossavik, så får du en bedre innsikt i hvordan det ser uti Rossavik.

Vis større kart
 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *