Publisert Legg igjen en kommentar

Push up-applikasjon for Android

Bilde av en som tar push up
Bilde av en som tar push up

Den 2.mars 2011 fant jeg en gratis applikasjon på Android Market som heter Push Ups. På denne applikasjonen kunnen en velge seg et mål for hvor mange push up en skulle klare en gang i framtiden. Jeg valgt å ha 100 push up uten pause som mål.

Før jeg begynte måtte jeg teste hvor mange push up jeg klarte, det ble 25 push up. Etter det har det vært trening av push up med intervaller-økter. Første intervall-økt tok jeg totalt 41 push up. I dag (15.april 2011) tok jeg 111 push up, så framgang har det definitivt vært. Økning på  70 push up på 43 dager:-)

I følge status-oversikten i applikasjonen så er ca. 75 % av å kunne ta 100 push up uten pause. Jeg har bestemt meg for å vente med å teste hvor mange jeg tar uten pause til applikasjonen sier at jeg skal klare det. Når blir det mon tro?

Applikasjonen heter Push ups og kan lastes ned på Android Market via din Android-mobil, ukjent om den samme applikasjonen finnes for iPhone.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *