Publisert 1 kommentar

Provosert og irritert nr. 2

Grøft nr.1
Grøft nr.1

Burde egentlig ha skrevet et langt nytt innlegg på bloggen med samme tittel, men det får bli med et kort et. Nå har det gått nesten to måneder til. Arkeologen som skulle skrive en rapport er blitt sykemeldt og nå må vi igjen mase for at det skal bli tatt tak i. Har de satt noen andre på saken? Nei… Har fått de der arkeologene langt opp i halsen. Noen som vet når en kan kreve avslag i prisen på slike tjenester? Har heldigvis ikke fått noen regning enda. Neste er vel at de har mistet kullbiten og må inn og grave på ny igjen. Noen som kan slippe en liten bombe på tomten vår slik at vi fjerner hele «kulturminne»?

1 kommentar på “Provosert og irritert nr. 2

  1. Vidlaste, hørtes NAV-ligt ut. Kanskje muligt å senda klage på forsinkelse på bygging…? Ekstra kostnada med at det drar ut med husbygging og følgelig dyrare å bygga…?? E iallfall urimeligt spør du meg! Kanskje du kan gå bananas hjå arkeologane? Står nogen øskje på kontore i Solaveien forresten..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *