Publisert 1 kommentar

Julebrev

Bilde av stolt mor, far og Maren Emilie
Familien Magnussen Nygård nå med Silja

2011 har blitt preget av familieforøkelsen, barnedåp, litt «jobbskifte», permisjon for Ane Terese, og en flott menighet. Vi har fått oppleve at minstejenta Silja gir oss alle sammen masse glede, samme gjør Maren Emilie. Nå gleder vi oss til julen og 2012 hvor vi forhåpentligvis kan komme et hakk videre med husbygging.

Nils Ove

Jobben min har i løpet av året slått seg sammen med revisorfirmaet BDO og jeg har fått 30 nye kollegaer. I november i år flyttet vi inn i flunkende nye lokaler. Jobben min blir mindre og mindre revisjon og mer og mer data, noe jeg elsker. Jeg er fortsatt leder i en bibel og bønnegruppe i IMI-kjerka og trives veldig godt med det.

Gleder meg til mai, juni, juli og august for da er det pappapermisjon og ferie. Så det blir nok noen flotte måneder sammen med Ane Terese, Maren Emilie og Silja. Kanskje det blir en ferie til utlandet? Kanskje vi besøker noen venner? Og garantert noen turer til Forsand og tur til dyreparken så og si klart.

Ane Terese

Ane Terese jobbet frem til hun gikk ut i permisjon for Silja. Hun har planer om å begynne i jobb igjen i august til neste år.

Maren Emilie

Maren Emilie stortrives i barnehage og kunne gjerne gått der i helgene. Hun ble 3 år i sommer og kommer stadig med noen morsomme kommentarer, som f.eks når vi skulle kjøre hjem fra Egersund i snøføyke med masse snø på bilen. Maren Emilie sitter i bilen og ønsker å se ut av vinduet og utbryter: «Kan eg slikke på snøen på vinduet»? Maren Emilie er også veldig opptatt at hun ikke bare heter Maren Emilie, men Maren Emilie Magnussen Nygård:-)

Tante Ingunn har fått en stjerne i boken til Maren Emilie etter å ha fått neglelakk på fingrene, lipgloss og jukse tatovering av en blomst på armen.

Hun gleder seg til jul og synes det er veldig spennende med julenissen. Først holdt den bare til på butikken (da vi møtte den en gang på Kvadrat), mens nå etter å hatt nissedag i barnehagen synes hun nissen var snill og ikke så skummel lengre.

Silja

Silja ble født den 27.april i år og er en livlig jente som er glad i mat. I løpet av høsten og sommeren har hun vokst og vokst og er godt i hold. Hun smiler som en solstråle og det er alltid kjekt å komme hjem fra jobb å se henne.

Den 18.september 2011 ble Silja døpt i IMI-kirken, full neddykkelse. Vi hadde en flott dåp med gudstjenesten i IMI-kirken og påfølgende fest i Bekkefaret kirke med familien.

Silja har så vidt begynt å krype/åle seg rundt på golvet. 8 tenner har det komt, veldig mange av disse har komt de siste ukene. Endelig blitt kvitt forkjølelse og hoste. Vi håper det varer til jul.

Diverse

Prosjektet med å flyttet til Forsand og bygge hus hjemme på gården tar sin tid. Vi kan ikke se at det har blitt noe mer hus enn det var på denne tiden i fjor. Se ellers siste innlegg om husbyggingen.

I juni hadde vi en flott tur med seilbåten sammen med familien Mjølhus; Bjarte, Ingunn, Aline og Rebekka. Vi drog innover i ryfylkeøyene og fikk noen flotte dager på seilbåten. Takk til familien Mjølhus som ville ha oss med! Vi setter pris på dere.

Lillebror Hallvard har giftet seg med Tina. Vi fikk være med i det flotte bryllupet deres. Ønsker dere lykke til videre.

Ellers er har det vært flere turer til «bestemor» og «morfar» i Kvernevik og farmor og farfar på Forsand, dagstur til Kristiansand til oldemor sin bursdag har vi også rukket. Alltid kjekt å besøke familien vår.

Ellers så skal vi i år feire julen hjemme på Forsand med alle søsknene mine med ektefeller og barn, så det blir definitivt fult hus der, 13 personer totalt med unger. Juletreet skal i hus i morgen i Nordlysbråtet og pyntes.

Julehilsen

Vil med dette ønske dere alle en riktig god jul og et god nytt år. Vil hilse dere med et bibelvers om jula som står i Jesaja 9,6:

For et barn er oss født,
en sønn er oss gitt.
Herreveldet er lagt på hans skulder.
Han har fått navnet
Underfull rådgiver, Veldig Gud,
Evig far, Fredsfyrste. 

Julehilsen fra Nils Ove, Ane Terese, Maren Emilie og Silja.

Bilde av stolt mor, far og Maren Emilie
Familien Magnussen Nygård nå med Silja

 

Tur med seilbåt med familien Mjølhus
Tur med seilbåt med familien Mjølhus

 

Bilde av at Silja blir døpt i IMI-kirken
Silja blir døpt i IMI-kirken

 

Bilde av at Nils Ove og Maren Emilie lager fløtekarameller
Nils Ove og Maren Emilie lager fløtekarameller nå i desember
Bilde av Silja
Silja nå i desember

 

 

1 kommentar på “Julebrev

  1. For ein kjekk julehelsing 😀
    Ønsker dåkke ein velsigna jul, og lykke til videre med småjentene og husprosjekt.

    Helsing alle oss Mjølhusane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *