Publisert Legg igjen en kommentar

Vi har fått prisanslag på huset

Penger
Får pengene vinger? Bilde av NrkBeta

Vi har fått prisanslag på drømmehuset. Så nå er det den store vurderingen om vi skal kutte det i størrelse eller om vi skal beholde det så stort det er. Eller om vi skal vurdere en annen leverandør og gjerne et helt annet hus?

Første tanken var at dette blir dyrt og vi må kutte ned på huset, men etter å ha tenkt meg om så har vi jo faktisk råd til huset i og med at vi har veldig god egenkapital etter å ha solgt rekkehuset vi har når så bør det la seg gjøre.  Vi regner med å selge det huset vi har nå for ca. 3,3 millioner kroner så vi må nok opp vel en million i lån.

Huset, slik det er tenkt i første omgang er over 300 kvadratmeter inkludert stor garasje i kjelleren. Vi vurderer sterkt å krympe huset litt slik at vi kommer under 300 kvadratmeter, men det har vi ikke bestemt enda. Prisanslaget var på 4,7 millioner kroner.

Det blir nok en tur til banken nå en av de nærmeste ukene og en tur til Ryfylke Trelast for å  justere huset så nærmer vi oss noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *