Publisert Legg igjen en kommentar

Første tegninger fra arkitekt

Fasade på huset vårt
Fasade på huset vårt

Vi har nå fått de første tegningene fra arkitekten, så nå begynner planene for huset å ta form. Det blir sannsynligvis kun noen små justeringer på huset i forhold til de nåværende tegningene. Mottok tegningene i slutten forrige uke og bruker nok en liten uke på å bestemme oss for hvordan vi vil ha det.

Dere kan ta en titt på tegningene her. Jeg har passordbeskyttet filen da det står følgende tekst på de: «Tegningen må verken helt eller delvis kopieres eller benyttes uten avtale med rettighetshaver». Så for å åpne fila må du svare på følgende spørsmål. Hva heter vårt første barn? (kun fornavn med STORE BOKSTAVER). Linken til fila ligger her:

Første tegning fra arkitekt – PDF.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *