Publisert 3 kommentarer

Byggesøknad og nabovarsel

Det har skjedd mye både på tomta og byggesøknaden og nabovarsel er underveis. De store spøsmålene er nå: Når er byggesøknaden ferdig behandlet? Når får vi begynne å grave?

Følgende har blitt gjort siden sist:

 • Alle de ca. 90-100 år gamle eiketrærne på tomta er hugget og skal benyttes som materiale til sauehuset.
 • Det er blitt tatt sandprøve for å fastslå hvilken type avløpsanlegg vi må benytte. Prosjekteringen av avløpsanlegget er ferdig.
 • Vi har endelig fått takst på gården.

Rydding av tomta

Far har hugget alle trærne på tomta, de var blitt svære etter å ha stått der i ca. 100 år. Mye av tømmeret fra trærne skal brukes i  sauehuset. Jeg har vært med i forbindelse med hugging av noen av trærne, men vært mest med å brenne greiner på bål. Så nå kan bare gravemaskinen komme for min del, men vi får vel pent vente til vi får klarsignal.

Avløpsanlegg

Vi hadde befaring på tomta i forbindelse med prosjektering av avløpsanlegg. Det ble tatt en sandprøve som var avgjørende for hvilken type anlegg vi måtte ha.

Takst på gården

I juni ble takstmenne bestilt, da fikk vi beskjed at det ville skje over ferien. I slutten av august var de på befaringne (vel lenge etter ferien) og i begynnelsen av oktober fikk vi resultatet. De var veldig trege, det måtte flere purringer fra mor/far før det skjedde noe. Så send meg en epost dersom du vil vite hvem du ikke skal velge.

 

 

3 kommentarer på “Byggesøknad og nabovarsel

 1. Veldig fint hus. Vi ser på lignende hus. Kan jeg spørre om pris på byggesett, og stipulert totalpris?
  Hvor mye regner dere med å bruke på elektriker, rørlegger osv?

  1. Jeg kan sende deg prisoverslaget vi fikk per e-post.

   1. Jonny.taurar@gmail.com

    Det var snilt! Takk skal du ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *