Publisert Legg igjen en kommentar

Julebrev 2013

Når jeg (Nils Ove) nå sitter å skriver julebrev for 2013 så er det lille julaften, og det ser det definitivt ikke ut som det hos oss. Den eneste julepynten hos oss er adventsstjerna, adventsstaken, et lysende julehjerte og noen adventskalendre. Det var alt i år. Vi har pakket ned alt i bananesker og andre esker og er klar for å flytte til Forsand. Vi har vert gjennom et innholdsrikt år og har et tilsvarende innholdsrikt år i vente.

Årets høydepunktet, Stein Helge

Årets høydepunkt skjedde en måned tidligere enn forventet og startet betydelig tøffere enn forventet. Stein Helge ble 03.10.13 en måned før termin og ble liggende vel en uke på Nyfødt intensiv 3D på SUS. Han slet med pusten og trengte pustehjelp og lå derfor noen dager i kuvøse. Det var ikke den gode følelsen som kom når vi innså at vi ikke kunne sove sammen med han på hotellrommet, men at han derimot lå i en kuvøse tilkoblet en haug med kabler. Takket være dyktige leger og sykepleiere på 3D som tok godt vare på han og oss.  Han var litt under 3 kg når han ble født, men nå har han blitt dobbelt så tung. Nå smiler han og er akkurat slik en snart tre måneder gammel gutt skal være. En fantastisk gutt.

Maren Emilie

Maren Emilie er inne i siste året i barnehagen. Hun synes det er spennende å flytte og litt skummelt. Hun synes det er litt trist å forlate alle vennene sine, men gleder seg også til å flyttet til Forsand. Hun er helt klar for å begynne på skolen til høste, Forsand skule. Maren Emilie ble fem år i sommer.

Silja

Silja ble 2 år i april og koser seg masse i barnehagen. Det blir nok kjekt for henne når hun neste høst kommer sammen med unger som er større enn henne slik at hun har noen å strekke seg etter. Hun forstår lite av at vi skal flytte,.

Bobilferie

I sommer testet vi ut en uke med bobil. Vi tok oss en rundtur i varierende vær fra Stavanger til Setesdalen, Kristiansand, Fevik, Mandal og tilbake igjen til Stavanger. Det var en kjekk opplevelse og gjentas gjerne.

Prosjekt husbygging

Huset har for alvor begynt å ta fart. I høst var gravingen ferdig, grunnmuren ble støpt og nå er reisverket og sperrene oppe. Vi gleder oss til den videre prosessen.

Ny jobb

Jeg bestemte meg i høst for å bytte jobb etter at det ble utlyst en stilling på et regnskapskontor på Tau. Vi innså at å pendle med minst en time hver vei ikke var aktuelt, så når muligheten for å bytte jobb kom så tok jeg sjansen. Så den 2.januar 2014 begynner jeg i ny jobb som rådgiver hos TF Regnskap. Det blir spennende å prøve noe nytt, men vemodig å forlate gode kolleger og god jobb i BDO etter vel 7 år der. Jeg har lært mye på de syv årene, fra å være Inter Revisjon med mellom 10 og 15 ansatte til å bli slått sammen med BDO som nå er mellom 55 og 60 ansatte. Jeg kommer spesielt å savne de gode kollegene.

Leilighet

Etter at det ble klart at jeg fikk ny jobb, så bestemte vi oss for at vi ser oss om etter et hus/leilighet som vi kunne leie på Forsand. Vi fant en leilighet med to soverom hvor vi skal bo frem til det nye huset står ferdig. Det blir trangt, men det går greit så lenge vi har noe godt i vente. Leiligheten ligger i Nordkjeldevegen 6 i Bergevik på Forsand om du/dere har lyst til å komme på besøk.

Flytting/salg av rekkehus

Den 27.desember flytter vi til Forsand, da flytter vi inn i leiligheten. Huset i Stavanger ble solgt for ca. en måned siden. Så gode naboer og gode Stavanger-venner, dere kommer til å bli savnet. Nye eiere overtar rekkehuset vårt den 15.januar 2014, da har vi eid huset i vel 6 år.

IMI Kirken

Når vi flytter kommer vi garantert til å savne alle vennene vi har gjennom IMI Kirken. Spesielt de i cellegruppene jeg og Ane Terese har gått i og de gjennom fellesskapet i Hillevåg.

Ellers så fikk vi mulighet til å hjelpe vår nabo med male et rekkehus. Det var en fantastisk opplevelse for oss og for hun som fikk huset sitt malt. Vi var over 10 stk fordelt på to kvelder og 4 stk tredje kvelden og vips så var rekkehuset malt. Takk Gud for vi fikk muligheten og takk Gud for alle som var med og hjalp.

Julehilsen

Vi vil hilse dere alle med et sitat fra Bibelen som er en liten oppfordring som alle kan ta med seg i disse juletider også kjent som den gylne regel:

Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem. Matteus 7,12

Vi ønsker alle at andre skal gjøre gode ting mot oss som noe som enkelt som det å bli sett i hverdagen, høre/lese noen oppmuntrende ord. Så om du leser dette julebrevet vårt så skal du vite at du på en eller annen måte betyr noe for familien vår. Vi vil ønske deg og dine en riktig god jul!

Julehilsen fra Nils Ove, Ane Terese, Maren Emilie, Silja og Stein Helge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *