Publisert Legg igjen en kommentar

Julebrev 2014 – oi så mye som har skjedd

Siden i fjor på denne tiden har det skjedd utrolig mye for alle sammen i familien. Alt fra nye jobber til skolestart og minstemann som går. Vi ser spent fram mot 2015 og hva som kommer til å skje da.

Nye jobber

jdbyggJeg startet 2014 med å begynne i ny jobb hos TF Regnskap, og trivdes veldig godt der. På høsten fikk jeg tilbud om ny jobb som kun var 5 minutter fra der vi bor nå, så jeg slo til. Så 1.desember begynte jeg i ny jobb, nå er jeg daglig leder i JD Bygg Norge og Rogaland Mekaniske Verkstad. Det er mye nytt og mye som er spennende i en rolle jeg ikke har hatt tidligere. Jeg ser frem til ny utfordringer i 2015 og kort vei til jobb.

Ane Terese begynte i august i et vikariat i Barnas Kulturhage på Jørpeland. Vikariatet varer i et år. Hun håper på at det blir en ny stilling ledig der slik at hun kan fortsette.

Ny barnehage

Silja i store støvler
Silja i store støvler

Både Maren Emilie og Silja begynte i ny barnehage i januar. Det tok litt tid før de fikk seg nye gode venner, men de stortrivdes etter hvert. Maren Emilie hadde sitt siste halve år i barnehage. Stein Helge begynner i barnehagen i januar 2015.

Skolejente i 1.klasse

Maren Emilie på første skoledag.
Maren Emilie på første skoledag.

Maren Emilie var en stolt skolejente som begynte på skolen i august. Det ble nye ting for henne og for oss. Leselekser og andre lekser er nå blitt en del av vår hverdag.

Godgutten vår

Godgutten vår, Stein Helge
Godgutten vår

Stein Helge startet jo sitt liv litt for tidlig i fjor, men har vokst seg til en mye større gutt som nå akkurat har begynt å gå. I januar ble han døpt i Forsand Kyrkje. Det var litt annerledes når både Silja og Maren Emilie ble døpt i IMI Kirken med full nedykkelse, mens det her bare fikk litt vann på hode. Men Gud er jo den samme så effekten er lik.

Stein Helge blir døpt
Stein Helge blir døpt

Det siste året har Stein Helge, når han har blitt forkjølet, blitt tungpusten og sovet dårlig. I følge spesialistene på sykehuset var dette heldigvis noe han kom til å vokse av seg. Vi endte opp med at han sov i vogna om natta helt til vi flyttet inn i nytt hus. Da vi flyttet inn i det nye huset så har han flyttet inn på nytt soverom og i egen seng. Endelig!

Det nye huset

Bilde av huset vårt tatt i dag.
Bilde av huset vårt tatt i dag.

Ja! Etter å ha bodd nesten ett år i leilighet i Bergevik så kunne vi endelig flytte inn. Fra første søknad var sendt til huset stod ferdig tok det 4 år. Det var fantastisk å kunne flytte inn etter å ha måtte ventet så lenge. Nå har vi fått pakket ut de fleste eskene og fått det på plass. Det er til og med blitt plass til bilen i garasjen:-) Det gjenstår fortsatt litt små ting, men ikke noe stort. Nå har vi akkurat hatt julefeiring med middag hos mor og far, og så oppakning av julegaver hos oss. Samt noen nydelige dager med snø.

Menighet

Fra å være aktivt med i en stor menighet som IMI Kirken i Stavanger så har det blitt en stor overgang til et kristen miljø på Forsand hvor det egentlig mange kristne prosentvis, men det er relativt spredt over kirke og flere organisasjoner. Vi vil først av alt gi en stor takk til familiene Rettedal, Medalen og Haukalid som har latt oss bli med i bibelgruppen de hadde. Det er godt å ha et sted hvor en kan lese Bibelen, dele liv og be sammen.

Selv er jeg sterk engasjert i Normisjon både på Forsand og i regionen. Begge deler er et veldig spennende arbeid og vi ser frem til 2015 for hva Gud vil gjøre i familien vår

Hilsen

Vi vil ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! Vi vil hilse dere med den fantastiske innstillingen som Maria hadde da hun fikk besøk av en engel og fikk vite ha hun skulle bli mor til Jesus Kristus, Guds sønn:

 Da sa Maria: «Se, jeg er Herrens tjenestekvinne. La det skje med meg som du har sagt. Lukas 1,38

Å måtte vi alle kunne ha den innstillingen som Maria hadde. Gå for det Gud har sagt.

Julehilsen fra Nils Ove, Ane Terese, Maren Emilie, Silja og Stein Helge!

Bilder fra 2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *