Publisert Legg igjen en kommentar

Selskapsutvikling

Etter at jeg sluttet hos TF Regnskap i desember og fått ny jobb som daglig leder i JD Bygg Norge AS og Rogaland Mekaniske Verkstad har jeg plutselig også fått eierskap til flere selskap samt blitt daglig leder i flere selskap. I vinter jobbet vi mye med utvikling av Frihaller gjennom selskapet Activaldi, og i vår startet vi også regnskapskontor

Activaldi og Frihaller

activaldilogo1Activaldi og Frihallene lanseres nå til høsten. Vi har samarbeidet om dette med tidligere TV 2-komiker Kjetil Hasselberg, kjent fra Kjetil & Kjartan show. Han er også kjent fra et anti mobbe-program, Trivselsprogrammet. Med på laget i Activdaldi har vi også med oss André Bergdølmo som har over 60 landslagskamper i fotball for Norge. Jeg har fått rollen som økonomiansvarlig og styreleder.

Les mer om Frihaller på www.activdaldi.no.

JD Bygg Norge

jdbyggJD Bygg Norge selger og monterer bygg til i hovedsak landbruk og industri. Kalde haller eller isolerte bygg. Fra sauehus til garasje og industribygg. Jeg er er daglig leder i selskapet.

Les mer om JD Bygg på www.jdbygg.no

Rogaland Mekaniske Verkstad AS

Logo RMV

Rogaland Mekaniske Verkstad AS (RMV) er et mekanisk verksted som holder til i Forsand. Vi sveiser, reparerer og bygger ditt prosjekt for deg som kunde. Jeg er daglig leder i selskapet.

Les mer om RMV på www.r-m-v.no

Enkel Regnskap AS

Enkel regnskap squareEnkel Regnskap AS er et nystartet regnskapskontor i Ryfylke. Vi tilbyr moderne og tidsriktige løsninger som effektiviserer din bedrift. Vi setter opp og tilpasser økonomisystemet for deg slik at det er blir enklest mulig å drive virksomhet. Jeg er autorisert regnskapsfører og driver hele virksomheten, og står som daglig leder.

Les mer om det nye regnskapskontoret i Ryfylke på www.enkelregnskap.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *