Publisert Legg igjen en kommentar

Julebrev 2015

Enda et innholdsrikt år er over i familien Magnussen Nygård. Vel etablert i huset i Rossavik og nye jobb igjen og nye muligheter. Barna trives og vi trives.

Huset

Vi flyttet, som dere kjenner til, inn i det nye huset i november i fjor. Nå begynner bildene på veggene komme på plass og uteområdet ble ordnet ganske mye i sommer. Vi føler at vi har virkelig fått flyttet oss inn.

Arbeid rundt huset

Vi har laget et platå med nyplantet liguster hekk (håper den overlever vinteren). Det er brukt mye tid i gravemaskiner til far for å lage steinmur rundt platået.

Lekehytte

I sommer bygget vi lekehytte. Filosofien var at om vi ordnet til ungene først så vil jeg få mer tid til å gjøre de andre tingene. Vet ikke helt om det virket, men men.

Ferie

I sommer prøvde vi igjen å dra på bobiltur. Det kan absolutt gjentas, men tror nok vi kunne tenke oss å prøve campingvogn fremover.

I sommer tok vi turen sørover, først innom Hallvard og Tina. Vi fikk kose med høner, hest, ponni, katt og duer.

Etter det gikk ferden videre med mål om å besøke noen av Sørlandets perler.

Vårt hovedmål for sommerferien var IMI-kirkens sommerfestival på Bibelskolen i Grimstad. Det var vel verdt å få med seg. Hjemturen og hele høsten har blitt preget av CDen til Jarle Waldemar og spesielt sangen «Gi meg Jesus«.

Festivalen anbefales kan absolutt anbefales.

Ane Terese

Ane Terese har fortsatt samme arbeidsgiver (Barnas Kulturhage på Jørpeland) men har byttet avdeling til de minste.

Ane Terese er engasjert i kjerkå med søndagsskolen.

Nils Ove

Jeg gikk inn i det nye året som daglig leder i JD Bygg Norge og Rogaland Mekaniske Verkstad. Nå har jeg byttet jobb og er daglig leder i det nystartede selskapet Norøk. Norøk eies av Normisjon region Rogaland og holder til på Jørpeland. Der begynte jeg 1.desember, så vi er akkurat komt i gang.

Nils Ove engasjert i Normisjon på Forsand og i region Rogaland samt nå også gjennom jobb. I høst ble han også valgt inn i Soknerådet i Forsand. Så det er blitt mange jern i ilden for tiden.

Stein Helge

Vår turbo/virvelvind på to år er over alt. Han snakker en god del i enkle ord. Han er blitt utrolig god på «Happy birthday to you». Elsker baller, biler og dyr.

Maren Emilie

Maren Emilie begynte i høst i 2.klasse. Hun trives veldig godt og er aktiv med i fotball og håndball. Hun går også i koret SjåOpp.

Silja

Silja er nå 4 år og er en viljesterk jente. Hun er rå på å spille memory (vi må konsentere oss for å vinne over hun). Hun har så vidt begynt å skrive litt og øve på bokstaver. Silja er i sitt ess dersom hun får lov å være med oss å hjelpe med noe.

Fremover

Vi ser frem til 2016 og lurer spent på hva 2016 kan by på. Vi vil med dette ønske dere en riktig god jul og et godt nyttår. Måtte Gud velsigne deg og dine rikt!

Vil hilse dere med

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *