Publisert 1 kommentar

Julebrev 2016

Det er blitt tradisjon for oss at vi skriver julebrevet vårt på Fusus.no (bloggen min), det har ikke blitt mange innleggene siste årene, men det dukker opp et en sjelden gang. Så hva har så skjedd i 2016? Vi må virkelig tenke oss om, det har ikke vært noen jobb-bytter og ingen flytting og ingen nye barn, og forhåpentligvis blir det ikke det det kommende året heller 🙂

Hva har skjedd i 2016?

Den årlige turen til Sirdalen

Farmor (Eli) og farfar (Helge) pleier å leie hytte i Sirdalen, her har vi nå vært flere år på rad. Vår familie og Marie sin familie. Årets tur var en suksess og det er allrede planlagt ny tur i 2017.

Soloppgang på Preikestolen

Nils Ove fikk en innskytelse at det hadde vært gøy å filme soloppgang på Preikestolen. Nils Ove fikk lokket med seg Marene Emilie til å starte i 5-tiden om morgenen og gå opp til Preikestolen for så å filme soloppgangen. Vi rakk akkurat ikke soloppgangen, men fikk noen fine bilder med dronen rett etter solopgangen:

Ferietur

Ferien gikk til Sørlandet. De første dagene lå vi i Kristiansand, hvor det ble en dag i Dyreparken. Silja tok et lodd og vant sjokolade. Etter noen dager i Kristiansand tok vi turen til Grimstad med gode dager på Åpen Himmel Sommerfestival. Vi hadde leid oss en campingvogn for første gang, det ga mersmak. Etter at vi hadde vært på Åpen Himmel Sommerfestival dro vi videre til Ål i Hallingdal. I Ål i Hallingdal tok vi en topptur, samt vi prøvde klatreparken der.

Turen videre tok vi over Hardangervidda og videre til Bergen. I Bergen besøkte vi obligatoriske steder som Fløyen, Brygga og Akvariet. Det ble også en tur i et badeland da været ikke var det beste.

Turen ble avsluttet hos gode venner på Karmøy, for så å dra heim via Stavanger.

Bryllup

Den 27.august 2016 giftet tante Ingunn seg med Marius og ble onkel Marius. Det var stor stas å få være brudepiker og brudesvenn. Det var et flott bryllup!

Maren Emilie

Maren Emilie ble 8 år i sommer. Maren Emilie begynte i høst i 3.klasse og trives veldig godt. Hun er veldig glad i fotball, håndball, klatring, kor og dans. I fotball er hun blitt en flink forsvarspiller og legger ikke noe mellom i taklingene. Både håndballen og fotballen er i regi av idrettslaget på Forsand. Klatringen er det tante Ingunn og onkel Marius med flere som driver, og som Maren Emilie synes det er kjekt å være med på. Koret hun går i heter SjåOpp.

Silja

Silja ble 5 år i vår. I løpet av året har hun mistet 8 tenner, så for øyeblikket er hun rimelig tannløs (noen nye har kommet). Hun har fått en stor «kanonport» som morfar pleier å si. Silja går siste året i Forsand Barnehage.

Hun er en aktiv og glad jente, som samtidig har et stort behov for oppmerksomhet. Hun er også blitt flink til å skrive og så vidt begynt å lese. Pluss, minus og ganging har hun også fått med seg av Maren Emilie når hun gjør lekser.

Stein Helge

Stein Helge ble 3 år i høst. Stein Helge er turboen i familien vår. Han går i Forsand Barnehage på samme base som Silja. Han elsker å leke med biler, lage ferjekø og kjøre bilene av og på ferjen. Kjøre traktorer også veldig gøy, han vil gjerne ut å sitte på med farfar.

Stein Helge sliter fortsatt med tetthet i hals/lungene, som han har hatt siden han ble født. De siste medisinene han går på har gjort han mye bedre, vi er spent om han blir dårligere når han slutter med de om et par uker.

I sommer bestemte han seg for plutselig å slutte med bleier, så da var det gjort både på dagtid og på natta. Ikke nødvendig med do-trening på han.

Nils Ove / Ane Terese

Nils Ove er for tiden daglig leder i Norøk, som holder til på Jørpeland og er eid av Normisjon region Rogaland. Stortrives i jobben og ser frem til å kunne lede Norøk sammen med kollegaer, og bidra med penger tilbake til Normisjon. Vi har også en drøm om å kunne tilby personer som sliter med å få seg jobb innen økonomi/regnskap, en mulighet.

Ane Terese er jobber fortsatt i Barnas Kulturhage på Jørpeland, og bidrar i søndagsskolen og mot håndballen.

Julehilsen

Husk på julens budskap om Jesus Kristus vår frelser, fra Lukas 2, 12-14:

Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe. Og med ett var det sammen med engelen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sa: Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden, i mennesker Guds velbehag.

Vil vil med dette ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år.

Bilder

 

 

1 kommentar på “Julebrev 2016

  1. Kjempeflott julekort, veldig koselig Gud velsigne dåkke 🙂
    Nå er det vel vår tur å besøke dåkke, så me må prøve å få til eit besøk i sommer (sjøl om fire skal bli til fem då).
    Fortsatt god jul ?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *